φακες σουπα

Vegan σούπα κόκκινης φακής από τον Άκη Πετρετζίκη. Κάντε τώρα SUBSCRIBE στο κανάλι.


Pin On Mam

Ρίχνουμε στις φέτες ψωμιού μας ελαιόλαδο θυμάρι αλάτι και πιπέρι και τα περνάμε από το τηγάνι να πάρουν ωραίο χρώμα και να φρυγανιστούν.

φακες σουπα. Υλικά Συνταγής 500 γραμ φακές ψιλές 12 φλ. Ο σωστός τρόπος για να βράσετε τις φακές σας εύκολα και γρήγορα για να φτιάξετε σαλάτα σούπα ή ως συνοδευτικό. 3 Φακές με μπέικον και παρμεζάνα 3.

Μια εύκολη γρήγορη και καυτερή σούπα με λίγα υλικά για τους αυστηρά χορτοφάγους. Πως θα φτιάξουμε φακές σούπα. Δείτε πως θα την φτιάξετε.

Ειδικά όταν είναι καλόψητες και νέας εσοδείας είναι. 3 Στη συνέχεια ρίχνουμε στην κατσαρόλα το γάλα το ζωμό λαχανικών σκεπάζουμε με το καπάκι και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 20 λεπτά μέχρι να βράσουν οι φακές. Από τα πιο εύκολα μαγειρέματα με όσπρια.

Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι στο λάδι. Καταρχήν πλένουμε τις φακές. Παράλληλα σωτάρουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο στο ελαιόλαδο και όταν μαραθεί προσθέτουμε τις φακές στραγγισμένες.

Οι φακές είναι μια παραδοσιακή και νόστιμη σούπα για όλη την οικογένεια. Πώς βράζουμε τις φακές από τον Άκη Πετρετζίκη. Νηστισιμη σουπα με φακες 3 Φακές χωριάτικες 3 Φακές και ρύζι πολύχρωμα 3 Πιτα γεμιστη με φακες και λαχανικα 3 Φακές με σπανάκι 3 Φακές αλλιώς.

Τα τελευταία 5 λεπτά ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο για να. Από όταν είχα διαβάσει για τις κόκκινες φακές πίστευα ότι η διαφορά τους από τις δικές μας. Ο κλασικός τρόπος μαγειρέματος είναι η γνωστή μας σούπα αλλά τελευταία η δημιουργική μαγειρική μας έχει δώσει θαυμάσιες συνταγές σαλάτας με φακές ακόμη και κεφτέδες φακής και άλλα gourmet πιάτα.

Αφήνετε τη σούπα φακές για τουλάχιστον ένα δεκάλεπτο ώστε να πέσει η θερμοκρασία σε σημείο που να μπορείτε να. Τις ξεπλένετε κάτω από τρεχούμενο νερό και τις αφήνετε σε ένα μπολ με κρύο νερό μέχρι να ετοιμάσετε το κρεμμύδι τη ντομάτα και το σκόρδο. HttpbitlyKEEPCOOKINGΤρελαίνεσαι για φακές ή θέλεις εδώ και καιρό.

Οι φακές Εγκλουβής όπως έχω ξαναπεί βράζουν και μαλακώνουν πολύ νωρίτερα οπότε υπολογίστε λίγο πάνω απ την μισή ώρα για φακές σούπας. Είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά ελληνικά πιάτα και σε κάθε περιοχή παρασκευάζεται με μικρές παραλλαγές. Ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά κατά προτίμηση με ξύλινη κουτάλα να λαδωθούν όλες.

Ρίχνουμε τον πελτέ τις ντομάτες νεράκι ίσα να τις σκεπάζει και βάζουμε τις φακές. Όταν οι φακές μας είναι έτοιμες αλατοπιπερώνουμε. ελαιόλαδο 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 μικρά πράσα τρυφερά ψιλοκομμένα 2 σκελίδες.

ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΕΣ ΦΑΚΕΣ ΣΟΥΠΑ Κοκκινιστές φακές σούπα Το κλασικό μας όσπριο οι κοκκινιστές φακές σούπα αποτελούν το πιο αγαπητό στην κατηγορία του φαγητό. Ο χρόνος μαγειρέματος ανάλογα με το πόσο βραστερή είναι η φακή ποικίλλει από 40 λεπτά έως 1 ώρα. Βράζουμε για 5 λεπτα τις φακες με ανοιχτή τη χυτρα με 5 ποτήρια νερό.

Καθαρίζετε και βάζετε τις φακές σε σουρωτήρι. Στραγγίζετε τις φακές και τις ρίχνετε σε μια κατσαρόλα μαζί με όσο νερό χρειάζεται να. Μαγείρεψε κι εσύ τη συνταγή Κόκκινες φακές σε σούπα μία άγνωστη νοστιμιά.

Πως μπορεί να αγνοούμε τέτοια νόστιμα πιάτα. Βράζουμε τις φακές σε νερό για 10 λεπτά και πετάμε το νερό. Στο διάστημα που βράζουν κόβουμε και προσθέτουμε το κρεμμύδι το καρότο την πατατα και όλα τα.

4 Έπειτα ρίχνουμε τις φακές τα φύλλα δάφνης το σκόρδο τη ρίγανη την τριμμένη ντομάτα το ζωμό λαχανικών σκεπάζουμε την κατσαρόλα και βράζουμε για 25-30 λεπτά. Βάζουμε τις φακές στο νερό για 15 περίπου λεπτά και τις στραγγίζουμε. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πω πολλά πράγματα για την αξία των οσπρίων ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

Προσθέτουμε αλατοπίπερο τα δαφνόφυλλα το σκόρδο ψιλοκομμένο και ψήνουμε για 15-20. Σήμερα σας έχουμε μια τέλεια συνταγή από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.


Oi Pio Nostimes Fakes Soypa Kai Salata Me Fakes Egkloybhs Caruso Gr Food Greek Recipes Greek Cooking


Fatzih 3i8kia H Soypa Fakes 3idath Me Kremmydi Skordo Fresko Koliandro Kai Xylo Apo Aleyri Phgh Stalw Lazaroy Food Vegetables Breakfast


Pin By Nikoletta Lamprou On Greek Cuisine Greek Recipes Recipes Cooking Recipes


Pin On Faghta


Fakes Soypa Nostimes Syntages Ths Gwgws Recipe Greek Recipes Recipes Food


Fakes Soypa Me Dafnofylla Kai Karoto Syntagh Apo I To Cook By Rania Recipe Food Recipes Soup


Geysh Eley8erias Fakes Soypa Homemade Recipes Food Food To Make


Kokkinistes Fakes Soypa Paxxi Recipe Greek Recipes Greek Recipes Dessert Food


Soypa Me Kokkines Fakes Syntages Mageirikhs Chefoulis Lentil Soup Recipes Soup Recipes Fast Metabolism Diet


Fakes Soypa Kokkines Apo Thn Argyrw Mparmparigoy Kokkinistes Fakes Ena Paradosiako Kai 8reptiko Faghto Poy Exoyme Greek Recipes Cooking Cooking Inspiration


Greek Lentil Soup Fakes Soupa Fakes Soypa Lentils Vasilopita Recipe Lentil Soup


Fakes Soypa Me Laxanika Recipe Greek Recipes Lentil Soup Lentils


Fakes Soypa Kitchen Lab By Akis Petretzikis Macedonian Food Greek Lentil Soup Recipe Greek Cooking


Fakes Soypa Eypeptes Nostimes Pote Baretes Recipe Recipes Lentils Greek Recipes


Fakes Soypa Me Spanaki Gourmed Gr Recipe Lentil Stew Lentil Stew Recipes Cooking Recipes


Fakes Soypa Me Lemoni Kai Riganh Aspres Fakes Aples Grhgores Kai Nostimes Fakes Gia Ka8e Wra Recipes Food Dinner


Fakes Soypa Me Kymino Kai Koyrkoyma Food Recipes Greek Recipes


Fakes Soypa Greek Recipes Food Recipes


Fakes Soypa Thermomix

Comments

Popular posts from this blog

Country Bread